Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

domácí kefír

0.0
domácí kefír

Potřebné ingredience

domácí jogurt, mléko marmeláda

Postup přípravy

Udělám si domácí jogurt který nechám zkysat a ztuhnout. Ten pak ještě vlažný před uložením do lednice pořádně protřepu aby znovu zřídnul. Takový malý šejk. Tekuté jogurty pak dám do lednice vychladit. A druhý den, když mám chuť na kefír tak dám tento roztřesený jogurt do 0,5l sklenice kterou doleji mlékem a přidám marmeládu dle chuti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

anulim 23. 3. 2011, 19:37
To co si paní Vladimíra udělá není ani náhodou kefír, ale amatérká výroba jogurtového mléka s příchutí. (hello) (hello) (hello)
Vanusak 23. 3. 2011, 11:55
Vlaďko, to je zajímavý. :-) Jen mi řekněte, co to znamená - nechám ho zkysnout... ,-) Jak dlouho to máte na mysli, vždyť přece když uděláte jogurt, tak je čerstvý a ještě chvíli nějaký čas OK a než zkysne, tak by to muselo být několik dní, nebo je to jinak? :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie